Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Min Konto

Øko Ayurvedic Amla sund slik (tørrede indiske stikkelsbær)

kr.26,50

Køb 6 poser og få 20% rabat

Økologisk ayurvedisk Amla candy (tørrede indisk stikkelsbær Euphorbiaceae ) indeholder C vitamin og antioxidanter. Frugten modnes om efteråret i de bjergrige, fugtige områder i det indiske subcontinent. I Indien betragtes træet som helligt. Frugten er meget næringsrig, men smager syrligt hvorfor den i tørret tilstand er tilsat rørsukker.

Læs om de sundhedsmæssige fordele her

Ikke på lager

EAN: 8906018570080 Varenummer (SKU): 1103 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Anvendelse: Nydes som et sundere alternativ til andre søde sager.

Amla er  Emblica Officinalis (indisk stikkelsbær,  er en næringsrig frugt, der byder på naturlige fordele for kroppen på mange måder herunder hjerte og vitalitet. Denne naturlige ingrediens er almindeligt anvendt som et middel til at forbedre immunsystemet.

Amla bruges i desserter og som sund slik.

Fyldt med antioxidanter - tilsat rørsukker

Specifikationer

Vejl. Udsalgspris: 122,00

Ingredienser: Amla (indiske stikkelsbær), rørsukker

Indhold: 600 g

Pakning: ziplock

Oprindelsesland: Indien

EAN: 8906018570080

Du kunne også være interesseret i...

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram