Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Fri fragt: 2 ayurvediske urte-teer og Amalaki Candy

DKK166,00

MIDLERTIDIGT: Få fri fragt! 

Efterårshygge med ayurvediske urte-te og Amalaki  - der fremmer immunforsvaret
2 pk Fire-balance te

urteekstrakt – uden theanin, dulmende,

2 pk Amalaki

tørrede indiske kirsebær (rig på antioxidanter)

2 pk Golden Milk

gurkemeje/ingefær/peber eller bruges i madlavning

EAN: 8906018570042, 8906018570097, 8906018570080 Varenummer (SKU): 2-ayurvediske-urte-teer-og-amalaki-candy Kategori:

Beskrivelse

Økologisk ayurvedisk Amla Candy (tørrede indisk stikkelsbær Euphorbiaceae ) indeholder C vitamin og antioxidanter. Frugten modnes om efteråret i de bjergrige, fugtige områder i det indiske subcontinent. I Indien betragtes træet som helligt. Frugten er meget næringsrig, men smager syrligt hvorfor den i tørret tilstand er tilsat rørsukker.

Golden Milk består af økologisk gurkemeje, ingefær og sort peber blandes med mælk og bliver til ”golden milk”. Gurkemeje anvendes i helseverdenen især mod fordøjelsesproblemer smerter og ubehag i den øvre maveregion, oppustethed, fordøjelsesbesvær, mavesår og inflammatoriske lidelser.

Fire Balance: Urteinfusioner er et sundt alternativ til drikkevarer med koffein. De laves på urter, blomster og rødder. De individuelle urter bliver blandede efter traditionelle opskrifter. Dette er med til at forstærke effektiviteten i deres aktive ingredienser

Når Fire (ild) elementet i kroppen er i balance føles varme, vækst, udvidelse og glæde.

Når der er for meget ild i kroppen kan det gå ud over hud, åndedræt, kropsvarme og forårsage kraftig sved, søvnløshed, hyperaktivitet og eksplosiv energi.

Ved sådanne ubalancer er Fire Balance herbal infusion en dejlig drik, der balancerer ophedning af kroppen til behagelig varme.

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram