Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Tilbud

1 kg Økologisk grønkålspulver

kr.850,00

🥬 KaLOHAS pulver består af én simpel ingrediens; økologisk grønkål af den ældgamle type med skandinavisk oprindelse – INGEN tilsætningsstoffer.

🌱Vores originale GMO-frie grønkål er skånsomt høstet og behandlet ved lav temperatur for at bevare alle bioaktive forbindelser i den friske grønkål.

♾️ Brugermulighederne for KaLOHAS er uendelige. Det kan tilsættes alle væsker og madportioner. Varm og kold.

💪 KaLOHAS er produceret af Green Gourmet. Hos Green Gourmet tror vi på at bruge planternes naturlige forsvarssystem til at booste kroppens stofskifte.

🔬 Hvad gør KaLOHAS speciel? Forarbejdningen af grønkålen ved skånsomme temperaturer sikrer, at de bioaktive ingredienser i naturlig grønkål bevares. Det tager længere tid på denne måde, men i sidste ende gør det pulveret mere nærende.

💚 KaLOHAS balancerer tarmsundheden. Det høje niveau af fibre (41%) vidner om det. Dette kan forhindre oppustethed eller løse bevægelser.

👩‍⚕️ Vi er glade for at kunne præsentere gamechangeren i kampen mod sundhedsudfordringer såsom vægtkontrol, prædiabetes, LDL-kolesterol, blodsukkerniveau og knoglesundhed.

🏥 Videnskabelige undersøgelser fra samarbejdende danske hospitalsuniversiteter dokumenterer flere gavnlige effekter ved brug af KaLOHAS. Certificeret af Fødevarestyrelsen.

☀️ KaLOHAS gør det muligt for forbrugeren at tage kontrol over flere livsstilsudfordringer, der bliver mødt under den livslange sundhedsrejse.

Til drikke: 1 spsk (2 g) tilsættes 250 ml vand, juice, mælk evt lidt citron/ingefær

Læs mere om de sundhedsmæssige fordele ved KaLOHAS+ her

Få inspiration til, hvordan KaLOHAS+ kan bruges i din madlavning her

EAN: 5700002087942 Varenummer (SKU): 5700002087942 Kategorier: ,

Beskrivelse

For storforbrugeren – der flittigt anvender produktet i sit  bagværk , drikke og i sin madlavning

1 kg Økologisk grønkålspulver

Pakket i alupose

normalpris: 925 kr/kg

KaLOHAS+ økologisk grønkål produceret i Danmark.

2 g frysetørret økologiske grønkål = 24 g frisk grønkål!

Fordelene ved den gode dansk producerede økologiske grønkål:

 • Lav på kalorier, har et højt fiber indhold, har nul fedt og er fyldt med en god dosis nutrienter
 • Højt jernindhold
 • Højt indhold af vitamin K - A og C
 • Proppet med kraftige antioxidanter
 • Anti-inflammatorisk effekt
 • Højt calciumindhold

Den danske ØKO certificerede frysetørrede GRØNKÅL -KaLOHAS er:

 • 100 % ren
 • Uden GMO

KaLOHAS er certificeret:

 • Økologisk - Statskontrolleret
 • German Bio Siegel
 • Halal

 Anvendelsesforslag:

 • Kan blandes i smoothies med f.eks. appelsin, ingefær, citron, frugt og bær eller lav din egen blanding som du synes smager dig.
 • Drys henover f.eks. morgenmadsgrød eller yoghurt
 • Blandes sammen med et glas vand, æblejuice eller mælk. I ca. 25 ml. anvendes ½ delen af posen (1g)

KaLOHAS økologiske grønkål er en gammel dansk sort og naturens ultimative kilde til vegetabilsk protein og fibre indeholdende alle ni essentielle aminosyrer.

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram