Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Boost dit vægttab med sunde kosttilskud

Smid de sidste kilo på naturlig vis

Nogle mennesker tager lettere på end andre. Derfor er det også sandsynligt, at det kan være mere besværligt for et individ at komme af med overvægten end for et andet. Dette kan skyldes ens genetik, og særlige forhold under forstertilværelsen, kan desuden også have indflydelse på, at man tager lettere på.
Du kan ikke ændre din genetik, men kan ændre på de faktorer i din livsstil, som aktiverer de fedme-relaterede gener. Måske er du en af de uheldige, der skal yde en større indsats end dine venner, når du skal slanke dig, men det betyder ikke at det er umuligt.

Her er fire elementer i din livsstil, som du kan ændre på, hvis du ønsker et boost i dit vægttab
1. Din kostsammensætning
2. Kalorieholdige drikkevarer skal skiftes ud (allerhelst med vand)
3. Dit måltidsmønster skal systematiseres og strammes op
4. Du bør røre dig mere i hverdagen (lidt har ret)Det er nok ikke første gang, du hører, at den bedste måde at tabe dig på, er ved at omlægge dine kostvaner. Når det er sagt, er det vigtigt, at du fortsat spiser dig mæt, men at undgår at få for mange kalorier. Et godt tip er at holde dig til de grove kulhydrater og proteiner, da man ofte ser, at det resulterer i et vægttab. Det er ofte yderst effektivt, idet det giver kroppen en større mæthedsfornemmelse uden at man får for stort et antal kalorier. De grove kulhydrater og proteiner påvirker desuden blodets fedtstoffer og andre risikofaktorer for hjerte-karsygdomme på en positiv måde.

Derfor er grønkål godt til vægttab

Grønkål bliver ofte nævnt som en af de første grøntsager, når man snakker om grøntsager, der er effektive i forbindelse med vægttab, og dette er der en god grund til. Grønkål er fiberrig og fyldt med vitaminer, flavonoider og andre plantenæringsstoffer. Derudover har studier vist at grønkål kan sænke kolesterol og forebygge hjertekarsygdomme.
Danskerne er generelt set meget skræmte af at spise kål, men faktum er at jo mere kål vi spiser, jo bedre har fordøjelsen det, og sundere bliver vi. Kostfibrene i grønkål binder sig til det overskydende kolesterol i kroppen, som transporteres ud ved toiletbesøget.

Som nævnt er vi danskere ikke gode til at få den friske, bitre grønkål på tallerkenen til vores måltider. Hos Green Gourmet er vi godt klar over, at det mål kan virke urealistisk. Forskning viser, at grønkål er en effektiv naturmedicin mod vægttab, men vores påstand er ikke, at du skal lære at leve med en skål proppet med grønkål ved siden af alle dine måltider. Vores produkt hedder KaLOHAS®, og det er måske endda for meget at kalde det et produkt. Det er nemlig ganske simpelt et grønkålspulver, som består af 100% rent, økologisk grønkål, der er blevet frysetørret. I pulveret får du alle de ovenstående gode vitaminer og mineraler, som du ville have fået, hvis du skulle tygge dig gennem de bitre, friske grønkålsblade. Grønkålspulveret kan bruges i alle måltider - såvel din mad som dine drikkevarer.

Læs mere om KaLOHAS® positive egenskaber her.

Stærke vitaminer og mineraler

KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver har et meget lavt kalorieindhold, men er højt i fiberindhold, bioaktive næringsstoffer, vitaminer og mineraler hvilket gør, at pulveret med fordel anvendes i forbindelse med vægttabsdiæter.
Det er almen viden, at særligt overvægtige mennesker har en stor risiko for at få type 2-diabetes. Type 2-diabetes medvirker, at blodsukkeret forbliver vedvarende højt hvilket medfører riskiko for forhøjet blodtryk og flere forskellige hjerte- og nyresygdomme. [13]
I forbindelse med vægttab er fibre det vigtigste næringsstof. Studier har vist at indtag af grønkålsfibre giver mæthedsfornemmelse uden indtag af energi. Som nævnt tidligere, er det vigtigt at man bliver mæt af sine måltider, men at man samtidig ikke får for mange kalorier, hvilket nok er hovedårsagen til at grønkål er yderst effektivt. Med indtag af KaLOHAS® grønkålspulver vil man få effekten uden at skulle ”lide” en forringet smagsoplevelse i forbindelse med vægtkontrol og forebyggelse af overvægt. Et højt indtag af fibre bidrager desuden til stabilisering af blodsukkerniveau og medvirker således til at nedsætte risiko for diabetes 2.[14]

Studier har påvist, at de iboende fytokemikalier i grønkålspulveret muliggør kroppens naturlige produktion af det meget vigtige hormon kaldet GLP-1. GLP-1 fremmer ikke blot mæthedsfornemmelsen, men forbedrer desuden insulin-sensiviteten, hvilket resulterer i forebyggelse af overvægt og diabetes 2.[15]

Velegnet til et vegansk vægttab

Der findes en lang række kosttilskud og produkter på markedet, som skal fremme et vægttab. KaLOHAS® er ikke et kosttilskud men en stor mængde grønkål, som er frysetørret ned til et pulver, som indeholder alle de gode komponenter, som du ville have fået, hvis du spiste en større mængde grønkål i frisk form. På denne måde kan det ses som en tiltag, hvor du nemt og simpelt kan ”snyde” dig til en stor mængde nærringsstoffer.
Vores produkt er desuden 100% vegansk (idet det blot består af 100% grønkål), og kan derfor anbefales som et velegnet tilskud til et vegansk eller vegetarisk vægttab.

4 gode råd til en sund kur

Vi håber, du kunne lide vores artikel, og her til sidst vil vi blot påminde dig om de fire gode råd, og ønske dig held og lykke med dit vægttab:

1. Din kostsammensætning
2. Kalorieholdige drikkevarer skal skiftes ud (allerhelst med vand)
3. Dit måltidsmønster skal systematiseres og strammes op
4. Du bør røre dig mere i hverdagen (lidt har ret)
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram