Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Naturmedicin mod træthed og tristhed

Derfor oplever du kronisk træthed og nedtrykthed

Træthed defineres som et uspecifikt symptom og ikke en medicinsk defineret sygdom. Alligevel er træthed et symptom i 10% af alle konsultationer hos lægen. Kronisk træthed kan konstateres, hvis man oplever træthed i over seks måneder. De fleste, der oplever træthed, søger ikke nødvendigvis læge, men det kan stadig være et symptom, der kan være til stor gene i hverdagen, og som går ud over ens livskvalitet.

De mest udbredte årsager til træthed er:
- Psykiske lidelser (herunder hverdagsstress)
- Kropslige lidelser/sygdomme
o I høj grad infektioner eller mave-tarm-lidelser
o Diabetes
o Blodsygdomme
- Bivirkninger fra indtagelse af medicin

Et udbredt symptom på kronisk træthed (ikke et fastslået krav) er længevarende nedtrykthed. Dette kaldes på fagsprog dystymi og defineres som længerevarende depressive symptomer, som ikke er i svær nok grad til at opfylde kriterierne for en egentlig depression. Med andre ord, er det nok noget, vi alle kender til og oplever i små perioder, men kombineret med kronisk træthed, hvor det nedsætter livskvaliteten i meget høj grad.
Årsagen til kronisk nedtrykthed skyldes en blanding af genetisk forhold og belastende opvækstvilkår. Det kan også komme som resultat af langvarigt stress.

Få ny energi med sunde naturmidler

Et udbredt symptom på træthed er infektioner eller mave-tarm-lidelser. Hvis man oplever træthed som resultat af en dårlig fordøjelse, så er kosten en af de parametre, man selv kan ændre på, og derved opleve resultater. Kost (og motion) har meget at sige, når det kommer til dit almene velvære.

Grønkål er én af de grøntsager, som indeholder flest vitaminer, kostfibre og mineraler per skefuld. Særligt at bemærke er grønkåls høje indhold af vitamin B2, riboflavin, som biddrager til at mindske træthed og udmattelse. Derudover har grønkål også et højt indhold af vitamin B3, niacin, som også er kendt for at mindske træthed og udmattelse. Det kan altså være værd at overveje sit indtag af mad, hvis man oplever træthed i en længere periode, og man samtidig ønsker at mindske sin træthed på en naturlig måde.

Løft humøret med naturmedicin mod tristhed

Grønkål er særligt rig på antioxidanter som bekæmper de såkaldte frie radikaler, eliminerer oxidativ stress og mindsker inflammation i hjernen. Dette vil forøge de stoffer i hjernen, der får humøret til at stige.

5 banale tips til at blive glad og frisk igen

1. Lev livet (lidt) sundere. Overvej hvor godt du ofte har det, efter du har dyrket motion, spist sund mad eller fået en god nats søvn.
Naturligvis skal man ikke leve fanatisk sundt, men man bør overveje, hvad man kommer i munden, og hvad man udsætter sin krop for.
2. Husk at grine! Fokusér på ting, der gør dig glad og undgå at tænke på ting, du ved, gør dig ked af det. Vi har alle sorger og bekymringer. Et godt grin kan ofte gøre en stor forskel for humøret og løse op for mere energi.
3. Kom udenfor. Frisk luft hjælper ofte på humøret og giver mere overskud. Om det bare er en lille tur på et par minutter.
4. Planlæg tid til afslapning. Hvis du planlægger tid til afslapning, hygge eller en bestemt aktivitet i omkring en halv time hver dag, så vil det ikke give den dårlige samvittighed. Afslapning i en travl hverdag kan nogle gange resultere i dårlig samvittighed over mangel på produktivitet. Men tid til dig selv er også en nødvendighed, som kan resultere i øget overskud og koncentration.
5. Tag flere (små pauser). Flere små pauser er ofte mere effektivt end én lang pause. Hvis du har en stor opgave foran dig, kan det ofte være mere forløsende at tage flere små pauser undervejs, end at presse dig selv frem mod én stor pause.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram