Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Naturmedicin mod irriteret tyktarm

Hvad er en irriteret tyktarm?

Irritabel tyktarm (colon irritabile) er en forstyrrelse i den regelmæssige tarmfunktion. Det viser sig ved at afføringsvanerne er uregelmæssige, samtidig oplever man ofte oppustethed og sommetider mavesmerter.

5 tegn på, at du er plaget af irritabel tyktarm er:
• Dit afføringsmønster har ændret sig, enten til hyppigere afføring eller forstoppelse.
• Din afføring er blevet mere løs, eller mere fast. Det kan variere. Man kan desuden opleve, at der er slim i afføringen.
• Din mave er mere oppustet, og den rumler. Mavens oppustethed vokser i forbindelse med de daglige måltider. Det er ofte værst om aftenen og går væk i løbet af natten.
• Nogle oplever smerter i maven, som kan komme i intervaller. Disse smerter vil ofte aftage efter afføring.
• Man oplever ofte ledsagende symptomer i form af hovedpine, træthed, smerter ved samleje og menstruation, led- og muskelsmerter.

Forebyg irritabel tyktarm med grønkål

Man kan selv gøre en del for at undgå mavegener. Blandt andet lyder et af rådene på at spise regelmæssige ernæringsrigtige måltider uden for stort indhold af fedt.
KaLOHAS® grønkålspulver og andre grønsager af den korsblomstrende famile bruges traditionelt ved problemer fordøjelsen. Grundet det høje fiberindhold bidrager grønkål til helbredelse af mavesår og inflammatoriske lidelser i mave-tarmsystemet.

Det kan virke surt at skulle fylde sin tallerken med grønkål til hvert måltid. Hvis man har viljestyrken til at få spist de bitre, sprøde blade dagligt, så er man allerede nået langt. Men hos Green Gourmet ved vi godt, at det mål kan virke urealistisk. Forskning viser, at grønkål er den perfekte naturmedicin mod fordøjelsesproblemer, men vores påstand er ikke, at du skal have en skål med grønkål ved siden af alle dine måltider. Vi har derimod skabt et produkt, som kan bruges i alle måltider - såvel din mad som dine drikkevarer. KaLOHAS® er et grønkålspulver, som består af 100% rent, økologisk grønkål, der er blevet frysetørret. I pulveret får du alle de gode vitaminer og mineraler, som du ville have fået, hvis du skulle tygge dig gennem de bitre, friske grønkålsblade.
Læs mere om KaLOHAS® positive egenskaber her.

Dagligt tilskud af kostfibre

KaLOHAS+ grønkålspulver har et meget lavt kalorieindhold, men er højt i fiberindhold, bioaktive næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Grønkål indeholder en mængde bioaktive komponenter, vitaminer og mineraler som ved dagligt indtag styrker dit helbred

Grønkål er fiberrig. KaLOHAS® grønkålspulver er rig på kostfibre. Fiberrig kost er kendt som værende et effektivt middel mod forstoppelse og reducerer samtidig symptomerne på inflammatoriske tarmsygdomme, idet tyktarmens sundhedstilstand forbedres.

Læs om yderligere 10 gode fordele ved grønkål her.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram