Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Styrk håret med naturmedicin

Hvorfor får jeg tyndt hår?

Alle mennesker er født med et varierende antal hår. Det er individuelt, hvor tæt hårstråene sidder, samt hvor meget hår, man beholder eller taber i løbet af livet. I gennemsnit taber mennesket 40-100 hår om dagen.

Et klassisk tegn på hårtab eller tyndt hår er, at man oplever en tiltagende vigende hårgrænse, særligt ved tindingerne. I forbindelse med dette vil man ofte også opleve, at man får tyndere hår i toppen af hovedet, men at siderne og nakken fortsat har normal vækst. Disse symptomer vil typisk opstå i alderen 20-30 år, og rammer både mænd og kvinder.
Et hårtab behøver dog ikke være permanent, men kan sagtens være midlertidigt. Denne form for hårtab ses oftere hos kvinder og kan komme af flere årsager. De hyppigste er stress, sygdom, hormonændringer (graviditet, overgangsalder eller stop af hormonelle præventionsmidler), usundt vægttab eller mangel på vitamin og mineraler. Desuden kan man opleve midlertidigt hårtab ved indtagelse af forskellige slags medicin. Midlertidige hårtab kan ramme hele kroppen og ikke nødvendigvis kun håret på hovedet.
Det er dog mest normalt, at den form for tab af hår, man oplever, er permanent, og dette skyldes genetik og hormoner. Denne form for hårtab kaldes androgen alopeci. Tyndheden i håret kommer som resultat af, at hårsækkene er følsomme over for hormonet testosteron.

Hvordan behandler jeg tyndt hår?

Der findes en række generelle råd til at modvirke tyndt hår, som anbefales, hvis man oplever tyndt hår, og ønsker at camouflere det.

1. Når du styler håret: Undgå brugen af varme stylingprodukter som glattejern og krøllejern. Brug den rigtige hårbørste! Nogle
hårbørster kan nedsætte levetiden for dine hårstrå og dermed medføre tyndere hår. Red først håret, når det er håndklædetørt.
2. Når du er i bad: Undgå at bruge balsam i hovedbunden og anvend en balsam, der er beregnet til fint/tyndt hår.
3. Undersøg om du mangler nogle vitaminer og mineraler, som kan være årsag til dit hårtab. Mangelfuld kost og vitaminmangel kan være årsag til, at du får tyndt hår.

B-vitamin og C-vitamin er særligt vigtige for hårets vækst og styrke. Hvis du mangler biotin eller niacin, som er B-vitaminer kan det resultere i, at du får tyndere hår. Mangel på C-vitamin kan din krop have svært ved at producere kollagen, som er et vigtigt protein for hårets fylde og fugt.

Grønkål: Naturlig vej til sundt hår

Grønkål beskrives ofte som en ”superfood”, som har mange gavnlige egenskaber. Når det kommer til dit hår, er det heller ikke nogen undtagelse. Grønkål er rig på beta-karoten, som er et pigment, kroppen omdanner til vitamin A. Dette har en positiv indflydelse på din hovedbund, idet vitamin A er med til at holde din hovedbund hydreret og dermed modvirke tørhed fra skæl.
Derudover er grønkål rig på vitamin C, som støtter kroppens dannelse af kollagen, som du nok har hørt spiller en vigtig faktor for dine negle, hud og hårs sundhed. Vitamin C er med til at gøre dit hår stærkere. Det kan ikke øge din hårvækst, men det kan have en positiv indflydelse på det hår, du allerede har, så det ”holder” længere.

Giv dit hår nyt liv med Green Gourmet

Men hvordan får man så spist det grønkål, man skal? Det er ikke nogen hemmelighed, at grønkål med sin bitre smag kan være udfordrende at implementere ind i mange lækre måltider. Vores påstand er ikke, at du skal have en skål med grønkål ved siden af alle dine måltider, men ved Green Gourmet har vi skabt et produkt, som kan bruges i alle måltider - såvel din mad som dine drikkevarer. KaLOHAS® er et pulver, som består af 100% rent, økologisk grønkål, der er blevet frysetørret. Der er ikke proppet andre ingredienser i pulveret, så når du tilsætter KaLOHAS til en gryderet, en smoothie, din yoghurt eller et glas saftevand - så får du alle de gode vitaminer og mineraler, som du ville have fået, hvis du skulle tygge dig gennem de bitre, friske grønkålsblade.
Læs mere om KaLOHAS® positive egenskaber her.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram