Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Øjenforkalkning

Vi kender alle det ordsprog, der lyder: øjnene er sjælens spejl. Uanset hvordan man fortolker det, så er øjnene de organer, som modtager flest sanseindtryk. Synet er simpelhed sansernes konge. Derfor er det altid vigtigt, at man beskytter sine øjne mod øjensygdomme ved at forebygge eventuelle øjensygdom som fx øjenforkalkning. Hos Green Gourmet er vi glade for at kunne tilbyde vores økologiske og frysetørrede grønkålspulver, som hedder KaLOHAS+. Det drejer sig om et naturprodukt, som indeholder store mængder beta-karoten. Beta-karoten er en af kroppens antioxidanter. Den bekæmper skadelige stoffer og forebygger trætte øjne.

En synsnedsættelse, der især påvirker den ældre del af befolkningen, er øjenforkalkning. Den påvirker sansecellerne i nethindens gule plet, som hedder macula. Symptomer på øjenforkalkning kan være billedudfald, sløret syn og synsforvrængning. Den lægevidenskabelige betegnelse for øjenforkalkning er AMD (Aldersrelateret Macula Degeneration), som henviser til de pletter på nethinden, der opstår med alderen.

Forebyg øjenforkalkning med KaLOHAS+

En større amerikansk undersøgelse under navnet AREDS 1 og 2 har påvist, at en daglig indtagelse af bestemte antioxidanter og mineraler har en forebyggende effekt på visse former for AMD. Det er en god nyhed for risikogruppen, fordi KaLOHAS+ indeholder kraftige antioxidanter, som vitamin C, beta-karoten, og mange fytokemikalier, som neutraliserer frie radikaler. Disse frie radikaler eller oxidanter er skadelige stoffer, der opstår som følge af den reaktion i nethinden, der finder sted, når øjencellerne opfanger lys. Velfungerende sanseceller producerer typisk antioxidanter, der hurtigt uskadeliggøres oxidanter. Men hos ældre mennesker bliver dannelsen af antioxidanter nedsat.

Noget andet, som kan virke forebyggende på AMD, er at få tilstrækkeligt med plantepigmenterne lutein og zeaxantin. KaLOHAS+ grønkålspulver er en rig kilde til lutein og zeaxantin. Faktisk er lutein indholdet i KaLOHAS+ højere end andre grønsager som paprika, salat og kål.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram