Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Livsstilsændring

Vi kender det godt alle sammen. Det kan være sindssyg svært at lave om på eller nedbryde de spisevaner og rutiner, som vi i mange år har opbygget. En livsstilsændring er ikke noget, man bare foretager fra den ene dag til den anden. Hos Green Gourmet har vi fuld forståelse for, at du har brug for lidt tid til at aflægge nogle mindre sunde spisevaner. Derfor tilbyder vi KaLOHAS+ grønkålspulver, som er et purt naturprodukt. KaLOHAS+ er et akronym, der betyder Kale for Living Organic, Healthy and Sustainably. Der er tale om økologisk frysetørret grønkålspulver. Meningen med vores produkt er at hjælpe folk som dig, der ønsker sig en livsstilsændring.

KaLOHAS+ kan vise sig at være nøglen til den livsstilsændring, du kunne tænke dig. En stor hindring, som mange møder, når de beslutter sig for at lave en livsstilsændring, er det afsavn, der pludselig opstår. Det skyldes, at de forsøger at ændre på tingene for hurtigt. Derfor er det vigtigt, at du begynder at lave nogle mindre justeringer i din livsstil. Det at gøre KaLOHAS+ en del af din kost, kan have en meget vidtrækkende og positiv indflydelse på din sundhed.

Din livsstilsændring og KaLOHAS+

Nogle af de sygdomme, som man kan forebygge ved hjælp af de antioxidanter, som KaLOHAS+ indeholder, er forhøjet blodtryk, inflammationssygdomme, åreforkalkning, sukkersyg, hjertesygdomme, kræft og nogle neurodegenerative sygdomme som Parkinsons og Alzheimers. Man skulle tro, at det kræver en masse forandringer i ens livsstil. Men sådan er det ikke.

Det kræver bare, at du regelmæssigt indtager KaLOHAS+. Der er ikke faste regler for hvordan og hvornår du gør det, så længe du jævnligt får det gjort. Du kan for eksempel komme KaLOHAS+ i maden. Der er mange, som foretrækker at drikke KaLOHAS+ som en forfriskende smoothie. Her på hjemmesiden kan du finde opskrifter og inspiration til at bruge KaLOHAS+ i din madlavning. Det kan vise sig at være det, du lige behøver for at lave om på nogle mindre sunde spisevaner gradvis.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram