Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

LDL kolesterol

Man har opdelt kolesterol i nogle forskellige undertyper. Man plejer at henvise til to typer, navnlig HDL-kolesterol og LDL kolesterol. Man omtaler ofte HDL kolesterol som værende godt. Det er fordi højt HDL-kolesterol har vist sig at beskytte mod hjerte- og karsygdom. På den anden side øger LDL kolesterol risikoen for hjerte- og karsygdom. Hos Green Gourmet tilbyder vi KaLOHAS+ grønkålspulver, som kan være med til at nedsætte LDL kolesterol i blodet. Det skyldes, det høje indhold af fibre og fytokemikalier i KaLOHAS+.

Hvis ens totalkolesterol (den samlede mængde af kolesterol) i blodet ligger over 8,0 millimol per liter, så er der tale om udtalt forhøjet kolesterol. Det kan fører til fedtaflejringer på indersiden af arterierne. Bagefter begynder calcium også at blive aflejret. Det er den tilstand, man kalder for åreforkalkning. Karvæggene bliver tykkere. Karrets indre diameter bliver reduceret og mindre blod strømmer igennem. Det er en farlig og selvforstærkende proces, de kan føre til alvorlige hjerte- og karsygdomme.

Bekæmp LDL kolesterol med KaLOHAS+

Vi påstår ikke, at KaLOHAS+ er en mirakelkur, der fra den ene dag til den anden kan nedbringe kolesterolniveauet. Men når man sammenligner grønkål med andre lignende grønsager, så viser det sig, at grønkål har størst virkning på nedsættelse af kolesterol og risiko for hjerteanfald. Det betyder altså, at spinat, rosenkål, broccoli, grønne peberfrugter og andre grønsager ikke kan nedsætte LDL kolesterol hurtigere eller mere effektivt end grønkål.

Det er en ”hemmelighed”, som mange danskere lige så stille er begyndt at få øjnene op for. Derfor synes vi, at det er fornemt, at vi hos Green Gourmet kan tilbyde KaLOHAS+. Vores økologiske og frysetørrede grønkålspulver indeholder en enorm mængde vitaminer og mineraler, der fremmer kroppens naturlige antioxidantaktivitet. Derudover binder fibrene i KaLOHAS+ sig til kolesterol, så det ikke optages af kroppen. De gavnlige virkninger af KaLOHAS+ er mange. Du er velkommen til at kigge nærmere på flere oplysninger her på hjemmesiden.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram