Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Knogleskørhed

Du har mange gange hørt talemåden, at forebyggelse er bedre end helbredelse. Man kan selv gøre meget for at forebygge knogleskørhed (osteoporose). Hos Green Gourmet kan du bestille vores økologiske og frysetørrede grønkålspulver under navnet KaLOHAS+. Der er tale om et naturprodukt, som har et højt indhold af calcium og vitamin, som er godt for knoglerne. Hos Green Gourmet er vi glade for at kunne tilbyde dig et økologisk produkt, som kan forbedre din livskvalitet.

Knogleskørhed skyldes, at mængden af knoglevævet er nedsat. Det resulterer i, at knoglerne bliver svækket. Knogleskørhed medfører ikke i sig selv nogle mærkbare gener. Men da der er en øget risiko for knoglebrud, så er man mere udsat for det. Det gør sig især gældende for lænderyg, hofter og håndled. Som regel er det kvinder, som får en tidlig diagnose. Det skyldes mange forhold. Risikogruppen består af mennesker, hvor der er knogleskørhed i familien. Kvinder som går i overgangsalderen før de fylder 45 år eller fordi man er mager, ryger eller ældre end 80 år.

Forebyg knogleskørhed med KaLOHAS+

Som allerede sagt er der meget, man kan gøre for at forebygge knoglebrud som følge af osteoporose. Det er vigtigt, at man dyrker motion. Man skal sørge for at få D-vitamin nok. Man er nødt til at undgå rygning og begrænse ens alkoholforbrug. Man må også tænke på, hvordan man bedst kan indrette hjemmet og hverdagen, så risikoen for at falde bliver mindre. O så er der en meget væsentlig ting, man må gøre i forbindelse med ens kost, og det er, at man sørger for at få calcium nok.

Det er i forbindelse med indtagelsen af calcium, at KaLOHAS+ kommer ind i billedet. Den positive effekt af grønkål på struktur i knoglemassen er specielt interessant for ældre mennesker og postmenstruelle kvinder. Man forbinder som oftest mælk som værende den bedste fødekilde til calcium. Man kan næsten sige, at det er en viden, man har fået ind med modermælken. Men det er blevet påvist, at grønkål faktisk indeholder mere calcium pr. gram end mælk. Derudover er calcium fra grønkål lettere optageligt for kroppen. Derfor er der mange grunde til at gøre KaLOHAS+ til en fast bestanddel af din kost.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram