Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Hudpleje via grønkål smoothie

Din hud er kroppens største organ. Den bliver udsat for mange uheldige påvirkninger udefra. Uv-stråling, forurening og mindre sunde spisevaner har stor indflydelse på, hvordan din hud ser ud. Hos Green Gourmet forstår vi dit ønske om at bevare din hud smuk og sund. Vi tilbyder KaLOHAS+ økologisk grønkålspulver til hudpleje. Der er tale om et naturprodukt uden skadelige kemikalier eller GMO.

Føler du, at din hud virker livløs og ujævn? Lider du af akne? Trænger din hud til fornyelse? Er du træt af urenheder, der af og til dukker op? Ganske vist indebærer hudpleje, at du bruger creme og andre plejeprodukter. Men der er noget, mange overseer. Og det er, hvordan deres kost påvirker huden i en positiv eller negativ retning. Du ved med sikkerhed, at sukker, kulhydrater og mejeriprodukter kan have en uheldig indvirkning på din huds udseende. Det skyldes, at disse fødevarer har det med at nedbryde hudens kollagen, som holder huden frisk og sund. Det kan føre til de urenheder, du engang imellem døjer med. Derfor er det det værd at undersøge, hvordan smoothies lavet med KaLOHAS+ kan give din hudpleje et boost.

Bestil KaLOHAS+ til hudpleje

Hvis du læser mere om KaLOHAS+, vil du hurtigt opdage, at vores grønkålspulver kan anvendes på mange måder og til mange formål. KaLOHAS+ indeholder flere antioxidanter, fibre, vitaminer og mineraler. Derfor kan det være med til at bekæmpe og forebygge en række livsstilssygdom. Vi anbefaler, at du kigger på de smoothieopskrifter her på hjemmesiden, som kan forbedre din hudpleje.

Vores grønkålspulver er fyldt med C, K, A og B-vitamin. Videnskabelige studier har påvist, at huden indeholder C-vitamin i høje koncentrationer, som gør kollagensyntesen muligt. Det er den proces, der sørger for, at huden får de antioxidanter, den behøver for at beskytte sig mod hudskader fra UV-stråler. Derfor trænger din hud til af få store mængder C-vitamin, så den kan forblive smuk og sund. Vitamin A accelererer sår heling. Grønkålspulvers høje indhold af vitamin A og C bidrager derfor til sund hud, hår og negle. Det samme gælder for det jern, mangan og kalcium i KaLOHAS+, som også giver dig en sundere hud.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram