Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Herbal te

Urtete er et udtræk af urter. Det er blevet mere udbredt at kalde urtete for herbal te. Herbal te kan også indeholde bær, blomster, rødder, krydderier og frugter. Hos Green Gourmet kan du bestille en række indiske herbal te, som består af naturte, der fremmer helse. Der er selvfølgelig mange meninger om, de positive virkninger af naturte, når det gælder ens helse. Men hvis du ønsker en koffeinfri infusion, så er vores herbal te det helt rigtige valg.

Hos Green Gourmet er vi bedst kendt for KaLOHAS+ grønkålspulver, som er et naturprodukt med et højt indhold af en række kostfibre, vitaminer og mineraler. Men vi tilbyder også naturte af høj kvalitet. For os er det vigtigt at støtte vores kunder i deres bestræbelser for at leve et mere afbalanceret og sundere liv. Vores produkter er naturprodukter, som bevarer de naturlige egenskaber, der kendetegner de rå planter, de stammer fra.

Bestil herbal te hos Green Gourmet

Green Gourmet tilbyder to fremragende naturte, som er fremstillet af økologiske urter, planter og blomster. Det drejer sig om vores Fire Balance, som indeholder følgende ingredienser: mulethi (Glycyrrhiza glaba), ingefær (Zingiber officinale), kardemomme (Elettaria cardamomum), kanel (Cinnamomum zeylanicum), fennikel (Foeniculum vulgare), roseblade (Rosa) og koriander (Coriandrum sativum). Det er en naturte, der er fremstillet efter traditionelle, indiske opskrifter, og som har en lækker smag.

En anden urtete, vi tilbyder, er Slimming - Organic Herbal Infusion, som også er koffeinfri og økologisk. Der er tale om en urtete, som indeholder nogle mindre kendte urter og planter i vores breddegrader. Alligevel har denne udsøgt blanding en utrolig forfriskende smag, som giver dig lyst til mere. Som du kan høre, fortjener disse to naturte at blive en del af dine sunde spisevaner.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram