Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Få naturlig behandling af osteopeni

Hvad er osteopeni (knogleskørhed)?

Knogleskørhed (osteopeni) er en tilstand, hvor man har mindsket knoglemasse, hvilket medfører knoglevævets struktur ændres. Hvis man har osteopeni, har man desuden en øget risiko for at få knoglebrud. De hyppigste typer knoglebrud som resultat af osteopeni er brud i ryghvirvler, håndled og lårbenshals (hoftebrud).

Osteopeni er dog en udbredt knoglesygdom i befolkning, som ofte kommer efter overgangsalderen og som ses oftere hos kvinder, end hos mænd. Det er dog normalt at opleve en gradvis tab af knoglemassen med alderen, men hvis der konstateres osteopeni, er man mere tilbøjelig til at få knoglebrud som resultat af porøse knogler.

Opdag tegn på knogleskørhed

Hvis man kunne opdage osteopeni før der opstod knoglebrud, ville dette være behjælpeligt, men sådan er virkeligheden desværre ikke. Hvis man har osteopeni, så oplever man ikke generelle gener. Det opdages typisk først efter et knoglebrud, som naturligvis medfører gener.

Man kan få konstateret hos sin læge ved en scanning, som måler kalkindholdet i knoglemassen, som bruges til at vurdere om man har nedsat knoglemasse. Dette sker ofte ved en DEXA-scanning, som er en form for røntgenundersøgelse.

Grønkål: 100% naturlig hjælp mod osteopeni

På grund af det høje indhold af calcium og vitamin K er KaLOHAS+ grønkålspulver listet som en fødevare, der er god for bevarelse af knoglemassen. Den positive effekt af oralt indtag af grønkål på strukturen i knoglemassen er specielt interessant for ældre mennesker og i særlig grad kvinder i overgangsalderen.

Grønkål er en rig kilde til calcium, som kan være af stor nytte i forebyggelsen af osteopeni. Ofte anses mælk som værende den bedste fødekilde for calcium indtag, men faktisk indeholder grønkål mere calcium end mælk pr gram. Derudover optages calcium fra grønkål lettere i kroppen. Derfor er grønkål, og dermed også KaLOHAS® grønkålspulver en evident mulighed for at få calciumbehovet dækket gennem kosten for vegetarer, laktoseintolerante personer eller personer, der ikke drikker mælk.

Det høje indhold af vitamin K i grønkål er også vigtigt i forbindelse med forebyggelse af tab af knoglemasse. Vitamin K er nødvendig for kroppens optag af calcium fra kosten. Derudover reducerer det desuden også udledning af calcium i urinen, som ellers går tabt. Studier har vist at et tilstrækkeligt indtag af vitamin K mindsker risici for knoglebrud.

Indtag af grønkålspulver kan siges at være en ideel kombination af, at der tilføres tilstrækkeligt med calcium og vitamin K samtidigt, hvilket giver kan være med til at opretholde knoglestrukturen. 1 glas grønkålsjuice om dagen kan stabilisere knoglestrukturen for post-menstruelle kvinder, og grønkålspulver er derfor en god mulighed for at undgå/forebygge oesteopeni.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram