Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Medicin mod fedme og overvægt

Hvad er overvægt og fedme?

Overvægt er blevet et stigende fænomen i befolkningen, særligt i den vestlige verden, og vægttab er dermed også noget, der fylder hos utroligt mange mennesker.
Overvægt betegnes som en tilstand, hvor kroppen har for meget kropsfedt, som kan føre til et dårligere helbred. En af de mest universelle mål for vægtklasser er BMI (body mass index), hvor et BMI på over 25 defineres som overvægt. Det er dog med tiden også blevet klart, at BMI ikke altid giver et realistisk billede af kroppens proportioner i forhold til fedt. Man ser ofte atleter med større muskelgrupper få beregnet et BMI på over 25 uden, at de vil betegnes som overvægtige af en læge. Derfor kan man med fordel opsøge sin læge og få taget nogle målinger, som kan fastslå, om man bør betegnes som overvægtig ud fra nogle mere præcise parametre, som eksempelvis fedtprocenten.

Cirka 51% af den voksne befolkning hører under vægtklassen, ’overvægtig’. Af disse tilfælde er 99% af den overvægt og fedme forbundet med en usund livsstil, som består af for mangel på motion og et uhensigtsmæssigt madindtag.

Hvor farligt er det at være overvægtig?

At være overvægtig udgør ikke i sig selv en fare. Alligevel betegnes overvægt som en livsstilssygdom, idet det kan resultere i en række andre livsstilssygdomme. Disse er blandt andre: hjerte- og karsygdomme, type 2-diabetes, højt kolesterol og højt blodtryk. Der er desuden risiko for tidlig død ved overvægt.
Man bør ikke være bange, hvis man har taget en smule på over en periode, og det er aldrig for sent at ændre sine vaner. Men hvis du til gengæld har været overvægtig over en længere periode, så vil risikoen for at udvikle andre livsstilsygdomme opstå. Det er derfor vigtigt, at du lytter til din krops signaler og søger læge, hvis du har en mistanke om, at din overvægt går ud over dit helbred.

Grønkål - din naturlige medicin mod fedme

Nogle mennesker tager lettere på end andre. Derfor er det også sandsynligt, at det kan være mere besværligt for et individ at komme af med overvægten end for et andet. Dette kan skyldes ens genetik, og særlige forhold under forstertilværelsen, kan desuden også have indflydelse på, at man tager lettere på.
Du kan ikke ændre din genetik, men kan ændre på de faktorer i din livsstil, som aktiverer de fedme-relaterede gener. Måske er du en af de uheldige, der skal yde en større indsats end dine venner, når du skal slanke dig, men det betyder ikke at det er umuligt.

Grønkål bliver ofte nævnt som en af de første grøntsager, når man snakker om grøntsager, der er effektive i forbindelse med vægttab, og dette er der en god grund til. Grønkål er fiberrig og fyldt med vitaminer, flavonoider og andre plantenæringsstoffer. Derudover har studier vist at grønkål kan sænke kolesterol og forebygge hjertekarsygdomme.
Danskerne er generelt set meget skræmte af at spise kål, men faktum er at jo mere kål vi spiser, jo bedre har fordøjelsen det, og sundere bliver vi. Kostfibrene i grønkål binder sig til det overskydende kolesterol i kroppen, som transporteres ud ved toiletbesøget.

Som nævnt er vi danskere ikke gode til at få den friske, bitre grønkål på tallerkenen til vores måltider. Hos Green Gourmet er vi godt klar over, at det mål kan virke urealistisk. Forskning viser, at grønkål er en effektiv naturmedicin mod vægttab, men vores påstand er ikke, at du skal lære at leve med en skål proppet med grønkål ved siden af alle dine måltider. Vores produkt hedder KaLOHAS®, og det er måske endda for meget at kalde det et produkt. Det er nemlig ganske simpelt et grønkålspulver, som består af 100% rent, økologisk grønkål, der er blevet frysetørret. I pulveret får du alle de ovenstående gode vitaminer og mineraler, som du ville have fået, hvis du skulle tygge dig gennem de bitre, friske grønkålsblade. Grønkålspulveret kan bruges i alle måltider - såvel din mad som dine drikkevarer.

Læs mere om KaLOHAS® positive egenskaber her.
KaLOHAS+

Prøv sunde opskrifter til varigt vægttab

Når det kommer til grønkål i madlavning, tror mange fejlagtigt, at grønkål skal være stjernen i retten. Men grønkåls sundhedsmæssige fordele gør den til en oplagt ingrediens i alle retter. Se den som et naturligt vitamin- og fiberboost til alle dine retter.
Med vores grønkålspulver bliver grønkålen nærmest til "en super vitaminpille", du kan tilsætte til dine retter og drikke på daglig basis. Fordelen ved at bruge frysetørret grønkål bliver, at man kan nøjes med en beskeden mængde grønkål, som ikke overtager smagsindtrykkene i din madlavning, men som indeholder et næringsindhold, der svarer til at du tilføjede store mængder frisk grønkål. Og så er det 100% rent, økologisk grønkål, du indtager i komprimeret, frysetørret form - der er ikke tilsat andet.

Du kan gå på opdagelse i vores opskrifter med grønkål her på hjemmesiden.

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart1
En skål med grønkålspulver
-
+
Subtotal
kr.850,00
Total
kr.850,00
Fortsæt med at handle
1
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram