Nogle mennesker tager lettere på end andre. Derfor er det også sandsynligt, at det kan være mere besværligt for et individ at komme af med overvægten end for et andet. Dette kan skyldes ens genetik, og særlige forhold under forstertilværelsen, kan desuden også have indflydelse på, at man tager lettere på.
Du kan ikke ændre din genetik, men kan ændre på de faktorer i din livsstil, som aktiverer de fedme-relaterede gener. Måske er du en af de uheldige, der skal yde en større indsats end dine venner, når du skal slanke dig, men det betyder ikke at det er umuligt.
Grønkål bliver ofte nævnt som en af de første grøntsager, når man snakker om grøntsager, der er effektive i forbindelse med
vægttab, og dette er der en god grund til. Grønkål er fiberrig og fyldt med vitaminer, flavonoider og andre plantenæringsstoffer. Derudover har studier vist at grønkål kan
sænke kolesterol og forebygge hjertekarsygdomme.
Danskerne er generelt set meget skræmte af at spise kål, men faktum er at jo mere kål vi spiser, jo bedre har fordøjelsen det, og sundere bliver vi. Kostfibrene i grønkål binder sig til det overskydende kolesterol i kroppen, som transporteres ud ved toiletbesøget.
Som nævnt er vi danskere ikke gode til at få den friske, bitre grønkål på tallerkenen til vores måltider. Hos Green Gourmet er vi godt klar over, at det mål kan virke urealistisk. Forskning viser, at grønkål er en effektiv naturmedicin mod vægttab, men vores påstand er ikke, at du skal lære at leve med en skål proppet med grønkål ved siden af alle dine måltider. Vores produkt hedder
KaLOHAS®, og det er måske endda for meget at kalde det et produkt. Det er nemlig ganske simpelt et grønkålspulver, som består af 100% rent, økologisk grønkål, der er blevet frysetørret. I pulveret får du alle de ovenstående gode vitaminer og mineraler, som du ville have fået, hvis du skulle tygge dig gennem de bitre, friske grønkålsblade. Grønkålspulveret kan bruges i alle måltider - såvel din mad som dine drikkevarer.
Læs mere om KaLOHAS®
positive egenskaber her.