Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Grønkål: Dit naturmedicin mod ledsmerter og gigt

Hvad er ledsmerter?

Der findes flere forskellige typer og årsager ledsmerter. Hver har de alle har deres individuelle karakteristika. Man kan blive ramt af ledsmerter i ét eller flere led ad gangen. Smerterne kan have mange forskellige årsager, det kan f.eks. være skader, tilstande og sygdomme. Fælles for dem alle er, at ledsmerter kan være meget forstyrrende.

Leddegigt er en autoimmun forstyrrelse, der er kendetegnet ved stivhed og smerter i leddene (ledsmerter). Andre årsager kan være slidgigt, leddegigt, slimsækbetændelse, infektionssygdomme, belastninger i leddene, men også almindelig influenza kan give ledsmerter.

Husk på! Smerter i led kan være forårsaget af mange ting og bør blive vurderet sammen med øvrige symptomer. Derfor kan information på nettet ikke erstatte et besøg hos lægen.

Særligt kronisk betændelse  som er et naturligt svar på skader og patogener i kroppen, giver et helt sæt problemer, når din krop rent faktisk ikke har noget som skal bekæmpes, hvilket i stedet resulterer i ledsmerter, stivhed, rødme og andet ubehag eller svækkelse.

Grønkål som naturmedicin mod ledsmerter

Ifølge Huffington Post, kan grønkål hjælpe, hvis du døjer med ledsmerter som resultat af kronisk betændelse. Dette skyldes blandt andet K-vitaminet, som er vitalt, men en servering af grønkål tilbyder også vigtige omega-3'er.

Grønkål betegnes som "den perfekte antiinflammatoriske mad”, som kan hjælpe mod ledsmerter. Dette skyldes blandt andet, at mange vestlige, forarbejdede fødevarer har et højt indhold af højt omega-6 fedtsyrer, som resultat af et indhold af vegetabilske og rapsolier. Menneskekroppen er skabt til at opretholde en omega-6 og omega-3 balance, men vores kost i Vesten har et indhold, som vejer stærkt mod omega-6. Men her tilbyder grønkål en balance, der er let vægtet mod omega-3, og som derfor kan hjælpe med at skabe en sundere balance i forhold til betændelse, og derfor også ledsmerter, som er forårsaget af betændelse.

Gigt er, som sagt, et resultat af betændelse i kroppen - grønkål kan have en effektiv og positiv indflydelse på gigt, idet de bitre mørkegrønne grøntsager har vist sig at have en gavnlig effekt på gigt og ledsmerter.  Derudover har KaLOHAS® grønkål også et højt indhold af karotenoider, som kan bekæmpe gigt.
Hudpleje, Restitution

Hvad kan du selv gøre for at få færre smerter?

78% af folk med gigt mener ifølge Gigtforeningen , at kosten har indflydelse på deres velbefindende. Det kan altså betale sig at omlægge sin kost og livsstil, hvis man har en gigtdiagnose. Det skal dog også pointeres, der findes over 200 forskellige gigtsygdomme, og at man derfor altså bør søge en konsultation og vejledning hos sin læge, hvis man har mistanke om, at man kan have gigt.

Få naturlig hjælp mod muskel- og ledsmerter

Det behøver ikke være besværligt at sikre sig et dækkende dagligt indtag af de mørkegrønne grøntsager. Hos Green Gourmet har vi et mål om, at det skal være nemt og simpelt at opnå en sundere livsstil. Derfor er vores bioaktive grønkål, KaLOHAS® 100% naturligt. Der er ikke tilsat tilsætningstoffer, det er blot frisk grønkål i koncentreret, frysetørret form, som tillader, at man kan tilsætte det til sin individuelle diæt. Det kan tilsættes til alle dine madretter og drikkevarer, så det bliver let at få sit daglige indtag.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram