Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Naturmedicin mod for højt blodtryk

Hvorfor får jeg for højt blodtryk?

Der findes mange forskellige årsager til forhøjet blodtryk, og det er faktisk ikke muligt at finde den nøjagtige grund hos langt de fleste (95-98 %).  Den mest almindelige form for forhøjet blodtryk betegnes essentiel hypertension, og er skadelig for kroppen. Man ved at genetikken spiller en rolle hos de fleste, der oplever et forhøjet blodtryk. Andre de arvelige forhold, er der også en række andre faktorer, som anses som værende øgende for risikoen for at få et for højt blodtryk, såsom overvægt, diabetes, fysisk inaktivitet, alder, et højt saltindtag og et højt alkoholindtag. Derudover oplever en mindre del af personer med for højt blodtryk, at der findes en direkte årsag til det. Dette kan blandt andet være et resultat af andre sygdomme eller medicin.

Kend symptomerne på forhøjet blodtryk

Det kan være svært at kende symptomerne på forhøjet blodtryk, da der typisk ikke er nogle symptomer. Nogle oplever dog let hovedpine og mild svimmelhed, mens andre oplever hjertebanken eller at de bliver forpustede under fysisk aktivitet. Hvis man har fået konstateret et for højt blodtryk hos sin læge, får man ofte en række råd til, hvad man bør gøre for at påvirke sit for høje blodtryk i en positiv retning og dermed også sænke risikoen for at udvikle hjerte- og karsygdomme. Et af disse råd er en omlægning af kosten, som bør være fiberrig og fedfattig. En sådan kost ses som et ekstremt vigtigt supplement til den behandling, som man ofte også får gennem medicin.

Grønkål: Din blodtrykssænkende naturmedicin?

For højt blodtryk ses som en risikotilstand og den sunde kost er derfor speciel vigtig, da en usund kost kan forværre kroppens tilstand. Man kan ikke kalde KaLOHAS® for naturmedicin mod for højt blodtryk, men man kan med sikkerhed sige at et højt indtag af grøntsager er en af de officielle råd mod et forhøjet blodtryk, hvorfor det er et oplagt supplement til den behandling, man eventuelt modtager. Grønkål kan hjælpe dig med at få en sund kost uden, at du skal arbejde lige så meget for det, som hvis du skulle tilberede alle dine retter med frisk kål. Når du indtager KaLOHAS®+ kan du med en/eller to daglige portionspakker på 2 g tilføje det fine, naturlige pulver eller de sprøde grønkålsflager  til dine retter eller drikkevarer, og få de gavnlige egenskaber fra grønkålen samt dine daglige nærringsstoffer på en nem og simpel måde. En sund kost på længere sigt have en blodtryksnedsættende effekt, derfor er ikke ligemeget, hvad du vælger at spise i din hverdag. Med KaLOHAS® bioaktivt grønkålspulver opnår du, at du kan give din kost et ekstra sundhedsboost uden at du skal arbejde for det.

Behandling af forhøjet blodtryk og måling af samme bør altid være i samråd med din læge.


PS: Ved indtag af blodfortyndende medicin frarådes indtag af grønkål.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram