Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Derfor bør du spise grønkål

Hvor sundt er grønkål?

Grønkål indeholder en mængde bioaktive komponenter, vitaminer og mineraler som ved dagligt indtag styrker dit helbred.

Grønkål er placeret nederst, i den brede kategori af grøntsager, i madpyramiden. Grønkål har mange gode egenskaber. Det indeholder blandt andet få kalorier, men er samtidig en rig kilde til kostfibre, som holder din krop mæt og gavner din fordøjelse. Grønkål har et højt vitaminindhold, særligt vitaminerne A, B, C, E og K. Vitamin B har en særlig høj koncentration i grønkål, som har et højt indhold af folat. Dette styrker dit syn, din hud, dine røde blodceller og din DNA. Når du indtager grønkål, kan det faktisk være en god ide at indtage det med fedtrige fødevarer, da det gavner optagelsen af vitaminer, dog med eftertanke, hvis du søger at nedsætte din fedtprocent.

10 fordele ved at indtage grønkål


1. Det kan være en krævende opgave at tilberede grønkål og få det til at smage godt. Med KaLOHAS®+ skal du blot tilføje pulveret eller bladflagerne til din sædvanlige madretter, hvorefter du stadigvæk får alle de gavnlige effekter.

2. Grønkål er rig på vitaminerne A, B, C, E og K.

3. Grønkål har et lavt fedtindhold og indeholder få kalorier.

4. Grønkål er en god kilde til kostfibre, som øger mæthed og gavner fordøjelsen.

5. Grønkål styrker synet, synet, immunforsvaret og din hud og modvirker oxidativ stress.

6. Grønkål hjælper med sårheling.

7. Grønkål hjælper din krop med at omdanne dit indtag af mad til energi.

8. Grønkål bidrager til din krops indtagelse af zink og magnesium, som kan afhjælpe kramper i musklerne.

9. Grønkål hjælper din krop med at optage kalk, hvilket afhjælper din krops nedbrydelse af knoglerne.

10. Det høje indtag af den fiberrige grønkål gavner dit hjerte-kar-system, idet fibrene er med til at sænke dit kolesteroltal.

Mærk effekterne ved KaLOHAS+ grønkålspulver

Alle ved at en sund krop ikke kan opnås på én dag. Med indtagelse af KaLOHAS+ kan du nøjes med at tilføje den lille portionspakke bestående af 2 g til dit indtag af mad, og samtidig opnå et indtag af nærringsstoffer som svarer til ikke mindre end 24 gram frisk grønkål. Det kan være svært at forestille sig, hvor meget det svarer til i frisk grønkål, men hvis du forestiller dig hvor let ét blad af grønkål føles i praksis, kan du nok forestille dig, hvor stor en portion frisk grønkål der skal til for at opnå samme mængde. Du får altså alle de gavnlige fordele i ét lille brev, og du slipper for at skulle spise store mængder frisk grønkål.

Find sunde opskrifter med kål

Selvom pulveret kan tilføjes til alle dine retter - morgenmad, middag, drikke og desserter, så hjælper vi også med nogle ideelle forslag til opskrifter. KaLOHAS+ skal ikke ses som en smagsvariant, men derimod en diskret ingrediens til din i forvejen lækre mad, som tillader at den kan bruges i alle slags retter, så du opnår alle de gavnlige effekter uden et stort behov for at du skal ændre hele din diæt.
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram