Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Forstoppelse og fordøjelse

Forstoppelse og fordøjelse er to størrelser, som er forskellige fra hinanden, men alligevel hænger sammen. Forstoppelse og fordøjelse er to betegnelser, der henholdsvis henviser til en uheldig tilstand og en nødvendig proces. Hos Green Gourmet tilbyder vi vores grønkålspulver, som kan bekæmpe forstoppelsen og forbedre fordøjelsen. KaLOHAS+, som vores naturprodukt hedder, er en rig kilde til fibre, som kan afhjælpe forstoppelse og fordøjelse.

Forstoppelse og fordøjelse er to ting, vi hver dag skal forholde os til. En stor andel af befolkningen lider af forstoppelse og ringe fordøjelse. Flere danskere bruger endda afføringsmidler til at afhjælpe deres lidelse. Når det gælder fordøjelsen, så er der mange, som er afhængige af midler til bekæmpelse af fordøjelsesproblemer. Hos Green Gourmet ved vi, at det kan være meget frustrerende at skulle leve med disse lidelser. Derfor tilbyder vi KaLOHAS+, fordi det kan være medvirkende til at skabe en bedre livskvalitet for dig.

Forstoppelse og fordøjelse – To problemer, men én løsning

For at kunne fungere optimalt er tarmen afhængig af regelmæssige måltider og tømninger. Hvis man har en tendens til at undertrykke tarmens naturlige tømningsreflekser, så kan man risikere, at man senere hen skal døje med en besværlig og mangelfuld tømning. Hvis man spiser fødevarer, der er fattige på fibre, så bliver tarmen stimuleret for lidt. Dette kan føre til, at afføringen ikke bliver skubbet videre mod endetarmen. Det siger sig selv, at det giver smerter og ubehag i maven. KaLOHAS+ er en fremragende kilde til fibre. Vi frysetørrer grønkålen, så fibrene ikke bliver ødelagt. På den måde får du de fibre, man finder i rå grønkål.

En dårlig fordøjelse kan være en følge af, at man ikke indtager fibre nok, som en del af ens kost. Der kan derfor være behov for fibre til at regulere fordøjelsen. Som sagt er KaLOHAS+ en glimrende kilde til fibre. Faktisk kan vores grønkålspulver afhjælpe mavesår og inflammatoriske lidelser i mave-tarmsystemet på grund af dets høje fiberindhold. Som du kan høre, er der tale om to forskellige problemer, som har en fælles løsning. Her på hjemmesiden finder du nogle flere oplysninger.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram