Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

ØKOLOGISKE FØDEVARER MED VÆRDI

Alle ved, at grønkål er sundt. Få ved hvorfor.

Hos Green Gourmet er det vores mission at finde frem til præcist hvorfor, og skabe en løsning for alle, så denne, den sundeste af alle grøntsager i vores del af verden kan blive en hurtig og nem del af folks hverdag.

Gennem flere års samarbejde med forskere fra Aarhus og Aalborg Universitet, har vi med vores produkt, KaLOHAS®+, knækket koden til at behandle og forebygge mange livsstilssygdomme og lidelser, nemt og effektivt med naturlig helsekost.

Med videnskabelig evidens for effekt kan vi nu præsentere Danmark for et 100% naturligt, økologisk, koncentreret og klar-til-brug grønkålspulver, KaLOHAS®+ bioaktivt grønkålspulver.

Vi anbefaler

Viser alle 2 resultater

Dedikeret vejledning om din helsekost

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan læse om fordelene ved vores helsekost. På siden finder du vejledning og tips til, hvad vi anbefaler, alt efter hvad du leder efter. Vi ønsker at gøre det overskueligt og nemt at komme frem til den ideelle løsning til din optimale sundhed. Vi tilbyder en lang række produkter inden for helsekost, som dækker flere sundhedsmæssige områder.

Vi ser ikke kun Green Gourmet som en webshop, men som et sted, hvor du kan gå på opdagelse og få hjælp til, hvad den ideelle løsning er for dig. Vi er dedikerede og passionerede med et klart mål om, at du skal kunne få inspiration til, hvordan du kan benytte dit grønkålspulver i diverse opskrifter. Vi har både opskrifter til varme retter, drikkevarer, desserter og beauty-opskrifter til ansigtsmasker. KaLOHAS®+ skal ikke ses som en stærk smagsvariant til din madlavning, men derimod et sundt boost til dine i forvejen lækre smagsoplevelser.

KaLOHAS+® 
Bioaktivt grønkålspulver og flager

Produktet anvendes som en helbredsfremmende ingrediens i dine varme eller kolde retter og drikke. 
KaLOHAS+®'  indhold af antioxidanter og mineraler gør det desuden oplagt i skønheds- og wellnessprodukter. 

Gå på opdagelse på vores hjemmeside og bliv klogere på øvrige produkter. Vi distribuerer oprindelsesspecifikke, økologiske ayurvediske herbal teer - (urtete) og krydderier. Helsebringende produkter (med empirisk evidens over 4000 år), fra vores partner i Indien, Aricha Ltd. 

Tilføj Værdi Til Mad & Drikke

Grønkålsmark

GRØNKÅL

Grønkål er oprindeligt en af naturens mest næringsrige planter. Planten er gavnlig til forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme og livslang sundhed.
KaLOHAS+ ® er frysetørret og vandindholdet er minimeret. Grønkålspulveret er koncentreret 12 gange. De mange bioaktive stoffer, vitaminer og mineraler er bevaret, idet produktet ikke udsættes for høje temperaturer ved tørring, hvilket er unikt aspekt ved netop vores grønkålspulver, da mange frysetørrede produkter ofte udsættes for kraftige temperaturer, som kan virke destruktivt på alle de gode næringsstoffer.
Produktet er optimalt for alle, der ønsker at leve sundt, men ønsker at spare tid på at lave et spiseklart, sundt måltid. KaLOHAS®+ er en af de stærkeste spillere inden for helsekost, og vi er meget stolte over at kunne stå inde for et helt naturligt produkt.

    100% naturligt

    Økologisk

    Koncentreret

    Klar-til-brug

    Videnskabelig evidensbaseret

AYURVEDISKE URTER - URTETE

Ayurveda betyder læren om livet. Den indiske tradition er med tiden blevet et anerkendt og respekteret koncept, som mange i verden følger og lever efter. Ayurveda er inden i os alle. I det daglige liv, taber vi let kontakt med vores naturlige iboende intelligens. Ayurveda betragter sundhed som en naturlig tilstand, en ideel balance, som naturen konstant stræber efter og har tre grundlæggende mål:

 

a) at helbrede sygdom

b) at forebygge sygdom og ubalancer

c) at bidrage til livslang sundhed.

 

Aricha-urter bruges - kolde, som varme - i drikke og i madlavning. Vores urter udgør et betydningsfuldt element til din helsekost og har mange fordele:

    Bidrager til velvære og sundhed

    Tilføjer forfriskende, rene smagsnoter

    Fri for teanin

    Fri for koffein

Triphala powder

INDISKE KRYDDERIER

For vor partner i Indien Aricha Ltd. sælger og distribuerer vi de rene varer fra Indien - direkte fra små økologiske producenter. Alle varer er fra udvalgte dyrkningssteder, analyseret og godkendt frit omsætteligt i EU. Rene ayurvediske, indiske krydderier giver smag i al madlavning og tilføjer balance til kroppen.
Den unikke smag og aroma af indisk køkken ligger i de fantastiske sammensætninger af krydderier. I Nordindien bruges krydderier mest i pulverform, mens man i syd hovedsageligt bruger hele frø eller små stykker af rødder og blade.
Når du køber krydderier hos os, køber du et unikt, rent produkt uden tilsætningsstoffer, som kommer direkte fra vores partners dyrkningssteder i Indien.

 

    100% naturligt

    Rene, koncentrerede produkter

    Økologisk dyrket

    Analyseret og godkendt i EU

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram