Gratis levering ved køb for minimum 350 kr.

Min Konto

Pasta with Bacon and Kale

400 grams of fresh pasta

20 grams freeze-dried KaLOHAS + ® kale flakes

200 grams of bacon (possibly diced)

200 g grated cheese

1 onion

1/2 liter of cream

1 liter of water

Salt and pepper (seasoning)

Instructions:

  1. Cut onion and bacon into cubes and fry in a pan
  2. Add a little water to the kale flakes until it is soaked and add to the pan
  3. Add water and cream
  4. Season with salt and pepper
  5. Arrange the fresh pasta in an ovenproof dish and pour the sauce over
  6. Sprinkle grated cheese on top of pasta
  7. Bake in oven at 200 degrees for 30 minutes
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme

Kontakt

Telefon: +45 28 19 84 01
Mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk
Adresse: Fyrrevaenget 13, 8920 Randers, Denmark

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram