Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Diabetes 2

Diabetes 2 er efterhånden blevet en folkesygdom, der hvert år rammer tusindvis af danskere. Hos Green Gourmet er vi glade for at tilbyde vores økologiske og frysetørrede grønkålspulver under navnet KaLOHAS+. Vores grønkålspulver har et meget lavt kalorieindhold, men er højt i fiberindhold. Det har også nogle bioaktive næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som med fordel kan anvendes i forbindelse med diæter for diabetes 2 patienter.

Diabetes 2 indebærer, at musklerne og leveren har en nedsat følsomhed over for insulin. Det resulterer i, at sukker fra ens kost ikke optages normalt i kroppens celler. Bugspytkirtlen reagerer på den situation og begynder at producere endnu mere insulin. Efterhånden som glukoseniveauet i blodet stiger, så kan bugspytkirtlen ikke følge med. Med tiden aftager insulinproduktionen og glukosen eller blodsukkeret stiger yderligere. Noget lignende sker for et tarmhormon, der hedder GLP-1. Dette hormon støtter som regel insulinets virkning. Men når man har diabetes, så fungerer GLP-1 ikke særlig optimalt.

Nedbring diabetes 2 med KaLOHAS+

Som sagt kan anvendelsen af KaLOHAS+ være en naturlig og terapeutisk behandling af Diabetes 2, der er meget effektiv. En af de første ting, diabetes patienter får at vide, er at de skal begynde at tabe sig. Det omfatter flere ting. For det første er det nødvendigt, at man begynder at motionere regelmæssigt med henblik på at tabe sig. Og for det andet, at man laver om på sine spisevaner. Det er her KaLOHAS+ kommer ind i billedet. Vægttab er en af de mest vanskelige ting at opnå. Det siger sig selv, at det kræver en meget grundlæggende forandring i forhold til de mindre sunde spisevaner, man i mange år har haft. Men du behøver ikke at fortvivle.

KaLOHAS+ indeholder en stor mængde fibre, som giver mæthedsfornemmelse uden at tilføre blodet mere glukose. Fibrene i vores grønkålspulver er det vigtigste næringsstof, du har brug for. På den måde spiser du mindre uden at føle, at du hele tiden er sulten. Et højt indtag af fibre bidrager ligeledes til stabilisering af blodsukkerniveau. Derfor er KaLOHAS+ et udmærket kosttilskud.

Kontakt venligst Green Gourmet i dag på tlf.:+45 2819 8401 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på mail: ulla.andersen@green-gourmet.dk

er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram