Fri fragt ved køb over 350 kr.
Hurtig levering med GLS: 1-3 hverdage 

Grønkålsprodukter - KaLOHAS® 

Vores grønkålsprodukter findes i forskellige varetyper, men har alle det tilfælles, at de indeholder vores bioaktive grønkålspulver, KaLOHAS. Hvis du leder efter alternative måder at få dit grønkålspulver på, er vores pandekagemix eller gultenfrie pasta måske noget for dig? Ellers kan du også købe det rene grønkålspulver i forskellige portions- og pakkestørrelser. Vores bioaktive grønkål kan købes både som fint pulver eller blade, der kan bruges i alle dine retter eller drikkevarer. KaLOHAS sundsfremmende effekter gavner alle, uanset køn og aldersklasse, og derfor kan du med fordel købe ind til hele familien.  Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruges KaLOHAS kan du gå på opdagelse i vores opskriftsuniversHar du allerede hørt om alle fordelene ved grønkål? Ellers kan du blive meget klogere her, eller blot læse lidt videre, hvor vi kort vil forsøge at gøre dig lidt klogere på grønkåls mange egenskaber.

Grønkål indeholder en mængde bioaktive komponenter, vitaminer og mineraler som ved dagligt indtag styrker dit helbred. Grøntsagstypen er placeret nederst, i den brede kategori af grøntsager, i madpyramiden.

Grønkål har mange gode egenskaber. Det indeholder blandt andet få kalorier, men er samtidig en rig kilde til kostfibre, som holder din krop mæt og gavner din fordøjelse. Grønkål har et højt vitaminindhold, særligt vitaminerne A, B, C, E og K. Vitamin B har en særlig høj koncentration i grønkål, som har et højt indhold af folat. Dette styrker dit syn, din hud, dine røde blodceller og din DNA. Når du indtager grønkål, kan det faktisk være en god ide at indtage det med fedtrige fødevarer, da det gavner optagelsen af vitaminer, dog med eftertanke, hvis du søger at nedsætte din fedtprocent.

Hvis du gerne vil se mere om vores andre produktkategorier end grønkål kan du klikke dig videre, på knapperne nedenfor.

Grønkålsprodukter

Hvad er blodomløbet?

Blodomløbet, og kaldet blodkredsløbet, er kroppens transportsystem, som fører blodet rundt i kroppen. Blodkredsløbet består af tre dele:
- hjertet
- blodet
- blodårerne

I blodkredsløbet transporteres ilt, næringsstoffer og hormoner ud til kroppens celler. Desuden bringes affaldsstoffer og kuldioxid væk fra cellerne. Det kan altså konstateres, at blodkredsløbet spiller en vigtig rolle i kontrollen samt justeringen mange af kroppens funktioner. Det bruges blandt andet til at regulere kroppens blodsukkerniveau, idet sukkeret transporteres rundt i blodbanen, men også hormonet insulin, som regulerer blodsukkerniveauet.
Blodkredsløbet har også betydning for reguleringen af kroppens temperatur.

De mest almindelige sygdomme i blodkredsløbet er hjerte-kar-sygdomme, blodpropper og åreforkalkning.

Undgå dårligt blodomløb med naturmedicin

Grønkål er en god kilde til mineralerne kalium, fosfor, jern, kalk og mangan, som styrker dit blodomløb, knogler og immunforsvar og kan sænke dit blodtryk. Grønkål indeholder vitamin K, som er et vigtigt vitamin

Grønkål indeholder K -vitamin, som er et vigtigt næringsstof, der er afgørende for blodpropper. Det virker ved at aktivere særlige proteiner i kroppen og lade dem binde sig til calcium. Grønkål er faktisk en af de vigtigste grøntsager, fordi det er en af de bedste kilder til vitamin K. Faktisk indeholder en portion rå grønkål vitamin K omkring syv gange den anbefalede daglige mængde, så det kan virke betale sig at prioritere grønkålen.

Grønkål: Kilde til naturlige vitaminer

Men hvordan får jeg så spist det grønkål, jeg skal? Spørger du nok. Vi kan ikke komme udenom, at grønkål med sin bitre smag kan være udfordrende at implementere ind i alle sine velsmagende måltider, især fordi den i sin friske form udgør en kraftig smagskomponent, der ikke nødvendigvis passer til alle retter. Vi mener heller ikke, at du skal have en skål med grønkål ved siden af alle dine måltider, men ved Green Gourmet har vi skabt et produkt, som kan bruges i alle måltider - såvel din mad som dine drikkevarer. KaLOHAS® er et pulver, som består af 100% rent, økologisk grønkål, der er blevet frysetørret. Der er ikke proppet andre ingredienser i pulveret, så når du tilsætter KaLOHAS til en gryderet, en smoothie, din yoghurt eller et glas saftevand - så får du alle de gode vitaminer og mineraler, som du ville have fået, hvis du skulle tygge dig gennem de bitre, friske grønkålsblade.

Læs mere om KaLOHAS® positive egenskaber her
er et innovativt mindre selskab, der med ærefrygt, arbejder og tror på nødvendigheden af at videreføre forfædrenes stolte traditioner for anvendelse af oprindelige, plantebaserede, funktionelle råvarer i behandlingen af nutidens naturlige livsstilssygdomme.

Lovmæssig erklæring: erklæringerne indeholdt heri vurderes ikke som sundhedsanprisninger af myndighederne. Brugere bør foretage deres egne juridiske og egnethedsundersøgelser for at sikre, at alle nationale krav følges. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af US Food and Drug Administration. Produkterne er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme
Shopping cart1
En skål med grønkålspulver
-
+
Subtotal
kr.850,00
Total
kr.850,00
Fortsæt med at handle
1
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram