KaLOHAS®- bioaktivt grønkålspulver viser god effekt mod livsstilssygdomme.

Lige inden jul nåede de sidste patienter, der deltog i FFI-projektet "Novel organic GGKale products for prevention of Obesity/Type 2 Diabetes” at gennemføre de afsluttende tests på Aarhus Universitetshospital.

Alle diabetes projekt deltagerne har afsluttet deres kost intervention forsøg og pt forestår blodplasma- og dataanalyser som skal færdigøres. Vi forventer at have den fulde data oversigt medio februar

De meget positive målinger af resultaterne efter 90-dages dagligt indtag af KaLOHAS frysetørret grønkålspulver inkorporeret i 2x50 g grønkålsbarer (svarende til 420 g frisk grønkål) viser indledningsvis meget positive resultater af behandlingen af såvel fedme som Diabetes2.

Green Gourmet åbner ny online butik ved COOP

Det er nu også muligt at købe vores produkter som er produceret med vores samarbejdspartner fra Taiwan i vores butik på COOP's platform. 

Vi har fået produceret sunde, glutenfrie madvarer, som indeholder vores grønkål. ”Snyd” dig til en grønnere livsstil ved at indtage enten pandekager, vafler, spaghetti eller nudler. Alle produkter er lavet af økologisk mel på brune ris af vores samarbejdspartner, SHUN YUAN LTD Taiwan, der har eksisteret siden 1949.

Butikken kan besøges via dette link:

https://crowdfunding.coop.dk/productLine/7734b307-5057-4a3a-8b75-b7ef1fd6ade7

God fornøjelse fra Green Gourmet-teamet

PLMA online starts today

I dag er vi, Ulla Andersen og Vishal Jalan, gået online for video præsentation på PLMA online exhibition, hvor vi vil være tilgængelige den 2. og 3. december.

Vi glæder os til at introducere vore innovative løsninger med bioaktive KaLOHAS+ og det nye sortiment af Ayurvediske urter og krydderier fra Arichaindia.com for distribution under Private label.

Læs mere om projektet her:

https://www.plmainternational.com/schedule

Glutenfrie produkter lanceres i samarbejde med Coop

Fra den 18. november bliver det muligt at købe glutenfri spaghetti, nudler med grøn karrysauce og pandekage- og vaffelmix lavet på mel af økologiske hele brune taiwan ris. Alle har tilsat KaLOHAS+ grønkålspulver - danske opskrifter. Vi har lanceret disse i en butik på Coop Crowdfunding - men bare rolig, alle produkterne findes også lige her på hjemmesiden.

KaLOHAS+ udkommer hos Coop i nye formater

Det er nu muligt at købe direkte fra vores butik på COOP's platform.

Som noget nyt har vi på opfordring fra brugere valgt at pakke KaLOHAS+ løs i ziplock-poser for nemmere tilgængelighed for individuel dosering. Ligeledes lancerer vi KaLOHAS+ bioaktivt grønkål i flager (bladeskåret i 6-8 mm) til brug i bagværk, supper, farsretter, æggeretter, dressinger, pesto eller hvad du ellers har lyst til at fremtrylle til fremme for sundheden for dig og dine nærmeste.

God fornøjelse fra Green Gourmet-teamet

KaLOHAS+ i Radio 4

Radioprogrammet Kraniebrud på Radio 4 har den 24. august 2020 kl. 14:00 haft besøg af Per Bendix Jeppesen (Associate Prof., PhD. Department of Clinical Medicine, Aarhus University) i studiet, hvor han fortæller om de mange helbredsmæssige effekter ved indtagelse af KaLOHAS+ grønkålspulver.

Lyt til udsendelsen her

Fakta om KRANIEBRUD
To videnskabsnørder Emil Nielsen og Ditte Maj Gregersen giver os hver dag overraskende og tankevækkende vinkler på dagligdags fænomener, når de besøger forskellige videnskabsgrene for at komme bagom, ind i og rundt om dagens emne.

Green Gourmet kommer i mål med Coop Crowdfunding

Det lykkedes - vi kom i mål med vort Coop Crowdfunding-projekt. Tusind tak til alle for jeres støtte. Vi er straks gået i gang med layout til den nye dansksprogede emballage, som vil være klar i løbet af oktober - senest november.

Vi håber med KaLOHaS+ bioaktivt grønkålspulver at kunne medvirke til begrænse livsstilssygdomme for rigtig mange danskere.

Ligeledes tak til COOP crowdfunding for et veltilrettelagt forløb

- Green Gourmet-teamet

Aarhus Universitet søger diabetes-patienter til studie som undersøger KaLOHAS+' effekter

Efter Corona-forsinkelse er Aarhus Universitetshospital klar til at modtage tilmelding af interesserede i videnskabelig test af virkning af indtag af KaLOHAS+ grønkålspulver på patienter med MS/Diabetes 2-patienter.

Tilmelding foregår nedenfor...

Opdatering: Tilmelding er lukket

Fakta om projektet
Green Gourmet har et samarbejde med Aarhus Universitet. Sammen undersøger vi de sundhedsfremmende effekter ved KaLOHAS+. Dette skal være med til at sikre, at diverse udsagn om vores produkters effekter har videnskabelig opbakning. Vi håber desuden at kunne finde en mere naturlig løsning for diabetes-patienter i fremtiden.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0